Sitemap

Sitemap met alle pagina's van Kruwt.nl

  8040 Hits

Vierde generatie Kruwt.nl

Sinds december 2023 is Kruwt.nl uit de lucht geweest. Hoewel mijn laatste website het langst van alle voorgaande websites heeft gediend - ruim vijf jaar - was deze nu echt aan vervanging toe. Groot onderhoud was dringend nodig. Het oude door mij gebruikte framework en template werd door de leverancier niet meer onderhouden.
De vernieuwde Kruwt.nl is nu on-line. Inmiddels is dit alweer de vierde generatie van deze website.

  1440 Hits

Over Kruwt.nl

Als fotograaf wil je je foto's natuurlijk graag delen met anderen. De mogelijkheid bestaat deze op social media te plaatsen. Ik heb dat wel gedaan - en heel af en toe doe ik dat nog wel eens - maar dat heeft toch zijn beperkingen. Deze plaatsen zijn meestal vrij massaal en daardoor sneeuwt elke foto binnen de kortste tijd weer onder. Daarom liep ik al langere tijd rond met het idee een eigen foto-website te maken.
  46319 Hits

Proclaimer Kruwt.nl

Op mijn website Kruwt.nl Stockfotografie vind je informatie over stockfotografie, stockbureaus en mijn persoonlijke ervaringen daarmee. Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doe mijn best om deze actueel en juist te houden. Alleen, mijn kennis is ook maar beperkt. Ik pretendeer daarom geen volledigheid en absolute correctheid. ...

  2606 Hits

Wie ben ik

Hallo, leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Tromp Willem van Urk en ik woon ook op Urk.
  13329 Hits

Archief

Kruwt.nl heeft meer dan 200 pagina's met allerlei informatie over fotofotografie en stockfotografie. Via het Archief is het daarin makkelijk zoeken.
  1555 Hits

HANDBOEK STOCKFOTOGRAFIE

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Je kan je op elk moment weer afmelden!
 
 

HANDBOEK STOCKFOTOGRAFIE

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Je kan je op elk moment weer afmelden!